ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

کویت، قطر و لبنان حمله تروریستی در خاش را محکوم کردند

کشورهای کویت، قطر و لبنان در پیام هایی جداگانه با محکوم کردن حادثه تروریستی چهارشنبه در استان سیستان و بلوچستان، شهادت جمعی از نیروهای ایرانی را تسلیت گفتند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۱ - ۲۵ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 14
کد خبر: ۴۷۶۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ کشورهای کویت، قطر و لبنان در پیام هایی جداگانه با محکوم کردن حادثه تروریستی چهارشنبه در استان سیستان و بلوچستان، شهادت جمعی از نیروهای ایرانی را تسلیت گفتند.

بنا بر بیانیه منتشرشده در خبرگزاری رسمی کویت (کونا)، «صباح الاحمد الجابر الصباح» امیر کویت در پیامی به حسن روحانی رئیس جمهوری ایران با محکوم کردن این حمله تروریستی، با خانواده های بازماندگان این اقدام تروریستی ابراز همدردی کرد.

در این پیام آمده است: این اقدام تروریستی را که بی گناهان را هدف قرار داد، محکوم می کنیم و برای قربانیان این حادثه علو درجات و برای مجروحان شفای عاجل مسالت داریم.

همچنین «جابر المبارک الحمد الصباح» و «نواف الأحمد الجابر الصباح» به ترتیب نخست وزیر و ولیعهد کویت نیز در پیام هایی جداگانه به حسن روحانی، ضمن محکوم کردن حمله به اتوبوس حامل نیروهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، این حادثه تروریستی را محکوم کردند.

از سوی دیگر، مقامات قطری نیز در پیام هایی جداگانه به رئیس جمهوری ایران حادثه تروریستی در جنوب شرقی کشورمان را تسلیت گفتتند.

«تمیم بن حمد آل ثانی» امیر، «عبدالله بن حمد آل ثانی» معاون امیر و «عبدالله بن ناصر بن خلیفه» نخست وزیر و وزیر کشور قطر در این پیام ها حادثه تروریستی در محور خاش - زاهدان را تسلیت گفتند.

مقامات قطری همچنین با محکوم کردن این جنایت تروریستی، برای مجروحان شفای عاجل مسالت کردند.

وزارت امور خارجه لبنان نیز در پیامی حادثه تروریستی در استان سیستان و بلوچستان را به شدت محکوم کرده و آورده است: لبنان با ابراز همدردی با دولت و ملت ایران، به خانواده قربانیان این حادثه تروریستی تسلیت می گوید.

وزارت خارجه لبنان در عین حال شناسایی عوامل این حمله تروریستی را خواستار شده است.

مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار